Harry Potter en de Halfbloed Prins (Luisterboek)

Productnr: 14013
Harry Potter en de Halfbloed Prins (Luisterboek)
-47%

Harry Potter en de halfbloedprins, nu in luisterversie!


Meer info
47.95
€ 24,9524.95

Dit artikel is helaas uitverkocht en komt niet meer op voorraad.

Bekijk andere artikelen van het merk


Beschrijving Harry Potter en de Halfbloed Prins (Luisterboek)

Geniet van deze bestseller in luisterversie!

Het land wordt geteisterd door vreemde rampen en aanslagen, en hoewel het hartje zomer is hangt er een hardnekkige, onheilspellende mist.
In de Ligusterlaan zit Harry Potter ’s avonds laat ongeduldig op de komst van professor Perkamentus te wachten. Wat kan er zo belangrijk zijn dat Perkamentus hem bij de Duffelingen op komt zoeken en dat niet wachten kan tot Harry’s terugkeer naar Zweinstein? Zou het iets te maken hebben met de oude profetie die Harry aan het eind van zijn vijfde schooljaar gehoord heeft?
Harry’s zesde jaar op Zweinstein begint ongebruikelijk, als Voldemort opnieuw aan kracht wint en de werelden van Dreuzels en tovenaars zich steeds meer met elkaar vermengen...

Harry Potter en de Halfbloed Prins biedt wederom alle elementen waaraan een goed boek moet voldoen: spanning, emoties, geheimen, liefde, onverwachte wendingen en, niet te vergeten, humor. Wie nog steeds denkt dat Harry Potter slechts een onnozele hype is, is vermoedelijk een Dreuzel die nog nooit een Harry Potter-boek heeft gelezen. De ingewijden weten allang beter. – Het Parool

Sfeerimpressies Harry Potter en de Halfbloed Prins (Luisterboek)
  • Harry Potter en de Halfbloed Prins (Luisterboek)
Klantbeoordelingen
Gemiddelde waardering:
Harry Potter en de Halfbloed Prins
Dit is een geweldig luisterboek! Ik heb het boek zelf ook gelezen, maar het luisterboek is ook leuk. Het boek lezen is wel iets handiger, je kunt het op je eigen tempo doornemen en hoeft het niet allemaal gelijk te snappen, maar toch is dit een goed luisterboek, en is mijn beoordeling 4 sterren!
  Samantha - Nederland   (donderdag 7 juli 2011)
Bel ons: 033 754 4170 Mail ons: klantenservice@bestelkado.nl E-mail voordeel