Menu Peper- & Zout Stel

Productnr: 16933
Menu
Menu Peper- & Zout Stel
-55%
Deze stijlvolle RVS kleurige bollen zijn gemaakt om te dienen als stijlvol peper- en zoutstel.
Meer info
Beschikbaar in 2 uitvoeringen:
Menu Specerijen StrooierMenu Specerijen Strooier9.95
Menu Peper- & Zout StelMenu Peper- & Zout Stel19.95
45.-
19.95

 

Verzendkosten 3.95

Beschrijving Menu Peper- & Zout Stel

De prachtig ontworpen Peper & Zout set is oogverblindend. De vaatjes zijn aan de onderkant verzwaart, hierdoor rolt het vaatje niet om. Door de verzwaring zullen de vaatjes vrolijk heen en weer bewegen. Hierdoor is het leuk om de vaatjes op tafel te zetten.
 

Specificaties
Materiaal:RVS
Kleur:RVS
Andere uitvoeringen:
Menu Specerijen Strooier - 9.95
 
Over Menu
images39/menu_mark%20(kopie).jpg

Originaliteit, authenticiteit en Scandinavisch design! Dat is menu, een prachtig Deens designmerk. Het merk kenmerkt zich door Nordic design en de samenwerking met gerenommeerde Scandinavische en internationale ontwerpers. Menu heeft een nieuwe design benadering gekozen: 'make design matter'. Het nieuwe designthema gaat over het creëren van esthetische ontwerpen die gevoelens oproepen en tegelijk het dagelijks leven van mensen verbeteren. Bij Menu geloven ze in ontwerpen die er toe doen. Ontwerpen die gepassioneerd, origineel en bovendien verantwoord zijn. Het nieuwe designthema van Menu past bij de nieuwe strategie van het merk. Een strategie die past bij de toekomst en die past in een meer bewuste wereld.

 

 


Bekijk het hele Menu assortiment
Klantbeoordelingen
Gemiddelde waardering: 5
peper&zoutstel
nog nooit zo'n mooi vormgegeven peper en zoutstel gezien! De functionnaliteit is perfect en de uitstraling roept veel reacties op. De grote versies zijn ook heel erg geschikt voor andere kruiden maar bv ook als suikerpot. Lust voor het oog!
5  Caro - Amsterdam   (zondag 24 juli 2011)
Uw recent bekeken producten
Bel ons: 033 754 4190 Mail ons: klantenservice@bestelkado.nl E-mail voordeel