voor 22:00 uur besteld, morgen in huisvoor-thuis

Powerball Regular

Productnr: 10753
NSD Powerballs
Powerball Regular
  • Powerball Regular
  • Powerball Regular
  • Powerball Regular

Verslavende gadget uit de VS: de Powerball!


Meer info
Beschikbaar in 3 uitvoeringen:
Powerball BluelightPowerball Bluelight23.90
Powerball GreenlightPowerball Greenlight24.95
Powerball TechnoPowerball Techno39.95
€ 18,9018.90

Dit artikel is helaas uitverkocht en komt niet meer op voorraad.

Bekijk andere artikelen van het merk NSD Powerballs.


Beschrijving Powerball Regular
Wat is de Powerball?
De Powerball is in de Verenigde Staten, in opdracht van NASA, ontwikkeld. Omdat astronauten in een toestand van gewichtloosheid nu eenmaal niets hebben aan gewichten wilde men een trainingsapparaat dat ook in de ruimte kan worden gebruikt.
In het kort is de Powerball een trainingsapparaat om je armen, polsen en grip te verstevigen. We hebben ze in diverse soorten en kleuren. Met blauwe lichtjes, zonder blauwe lichtjes, met groene lichtjes, zonder groene lichtjes etc. De kern van de Powerball beweegt door een rotatie van de pols. Hoe sneller de Powerball wordt bewogen, hoe groter de zijwaartse kracht wordt. De kracht kan toenemen tot zo'n 18 kilo bij 15.000 toeren per minuut. En dat is heel zwaar. Wij komen zelf nog geen eens boven de 6435 toeren per minuut. Het is overigens niet verstandig om meteen de eerste dag een paar uur met de Powerball in de weer te gaan. De volgende dag kan je dan nog geen kopje koffie vasthouden.
 
Hoeveel verschillende Powerballs zijn er?
Er zijn 5 verschillende Powerballs en negen verschillende type Powerballs. Zo is er bijvoorbeeld van de Powerball Regular een model zonder snelheidsmeter en een model met snelheidsmeter. De snelheidsmeter is leuk om erop te hebben omdat je zo kan zien hoeveel omwentelingen je kan maken met de Powerball.
 

 

Andere uitvoeringen:
Powerball Bluelight - 23.90
Powerball Greenlight - 24.95
Powerball Techno - 39.95
 
Video Powerball Regular
Over NSD Powerballs
resized logos/powerball_logo.jpgOp het eerste gezicht lijkt de NSD Powerball (ontworpen door ruimtevaartorganisatie NASA) niet op een fitnessapparaat. Echter...schijn bedriegt! De NSD Powerball is een gyroscoop die een immens beroep kan doen op uw spieren! Door middel van deze gyroscopische werking "een snel roterend lichaam dat symmetrisch om zijn omwentelingsas is gebouwd en als stabilisator werkt" kan de kern snelheden halen van meer dan 14.000 omwentelingen per minuut, waardoor meer dan 20 kilo aan kracht wordt gegenereerd. en dat voel je!

Bekijk het hele NSD Powerballs assortiment
Klantbeoordelingen
Gemiddelde waardering: 5
Powerball
De Powerball is een zeer verslafend product wat je kan gebruiken als je bijv. het computeren even zat ben of serieus wilt gaan trainen.

Door het apparaat op de juiste wijze te draaien zorg je ervoor dat de bal aan de binnenkant toeren gaat maken waardoor deze in gewicht toe neemt.

De powerball is leuk, compact en verslavend. De strip op de powerball geeft genoeg grip om lekker los te gaan.
Dit is vooral ook heel goed als opwarmetje voor bijv: een wedstrijd tennis, hockey, golf enz...

je zult als snel merken dat je onderar, bovenarm en schouders steviger aanvoelen door het gewicht dat hij kan genereren.
(ongeveer 18 kg)

Dit helpt ook tegen RSI en tegen revalideren.

Dus probeer het uit zou ik zeggen!!!
5  Santosh - Rotterdam   (vrijdag 27 juli 2007)
Bel ons: 033 754 4190 Mail ons: klantenservice@bestelkado.nl E-mail voordeel